Spring naar de inhoud
SONIC is een zeer ervaren specialist in de ontwikkeling en productie van professionele handgereedschappen en trolley-systemen. 

Met opgebouwde knowhow en expertise heeft het bedrijf een toenemende reputatie gewonnen voor zijn hoogwaardige automotive reparatiehulpmiddelen en aanverwante producten. Het bedrijf is erg trots op zijn R & D-team, dat bestaat uit getalenteerde experts met veel knowhow voor het eenvoudiger en efficiënter maken van autoreparatiewerkzaamheden. Sonic is gespecialiseerd in haar unieke gevulde gereedschapswagens, trolleys en topboxen. Sonic biedt u veel efficiëntie, dankzij de uniek ontworpen opslagsystemen voor gereedschap. Sonic heeft voldoende voorraad. Complete gereedschapsreeksen en winkelpresentaties, kwaliteit / prijsklasse, voorraadpositie, after sales, wereldwijde dekking, marketing, efficiëntie en garantie zijn kernlijnen binnen SONIC. Zij hebben als doel de beste kwaliteit, functies en prestaties voor zijn producten te bereiken, zodat het zijn wereldwijde klanten zo goed mogelijk kan bedienen. De concurrerende toolproducten van het bedrijf zijn erg populair bij professionele gebruikers over de hele wereld.

Bezoek zeker ook eens hun website.
MSS+ setup
MSS + Logo

Over Sonic MSS+


MSS+
is onze trots op het gebied van modulaire opbergsystemen. Deze hoogwaardige productlijn is ontworpen voor de échte professional, die niets minder accepteert dan het beste. Het systeem is modulair op te bouwen met een breed aanbod modules, elementen en specificaties. De opstelling kan compleet worden gemaakt met het Sonic Foam System (SFS). Hierdoor ben je altijd verzekerd van het juiste gereedschap, in de juiste samenstelling, efficiënt ingedeeld in de opstelling. Zo creëer je de perfecte werkplek in iedere werkplaats.

SONIC NEXT

Sonic NEXT toolbox series

Beleef de toekomst van gereedschapswagens. Are you ready?
De Sonic NEXT toolbox series is een compleet vernieuwde lijn gereedschapswagens, gevuld met gereedschapsets van hoge kwaliteit en klaar om stijl en efficiënte te leveren aan professionals over de hele wereld.

De productlijn loopt van van de compacte NEXT S7 tot de meer dan complete NEXT S15.
Ervaar de voordelen van maximale opslagruimte, soepele wendbaarheid en extreme duurzaamheid dankzij onze nieuwe heavy-duty wielen en telescopische ladegeleiders met zeer hoge draagcapaciteit.

NEXT S13-14-15