Spring naar de inhoud
MSS + Logo

MSS+: Premium workplaces

MSS+: The new benchmark in premium storage solutions.

Het doel was de ontwikkeling van een nieuw, premium opbergsysteem. De lat lag hoog, we beloofden het beste modulaire opbergsysteem op de markt te creëren. Een opbergsysteem voor hoogwaardige werkplekken, als basis voor de ultieme werkplek voor technische professionals.

Quality in = Quality out.

Voor ons staat het vast: quality in = quality out. Technische professionals komen alleen tot een maximale productiviteit, wanneer hun werkplek hen de optimale ondersteuning biedt. Bij de ontwikkeling van MSS+ hebben wij niets minder geaccepteerd dan het beste.

MSS+ setup

Resultaten waar we trots op zijn.

Deze hoogwaardige productlijn is ontworpen voor dé echte professional. MSS+ opstellingen hebben standaard 10 jaar garantie op alle onderdelen zoals; ladegeleiders, vergrendelingen, gasveren en behuizingen. Wij zijn meer dan trots om onze merknaam op deze productlijn te kunnen tonen.

De kracht zit in de details.

Om de hoge verwachtingen voor de nieuwe MSS+ productlijn waar te kunnen maken, heeft het Sonic team samen met ingenieurs en ontwerpers uit het Verenigd Koninkrijk grondig onderzoek gedaan naar het internationale aanbod van modulaire opbergsystemen en het creëren van de ultieme workflow. Daarnaast hebben we geluisterd naar de vele verhalen en ervaringen van professionals uit het werkveld.

Elk aspect en ieder element van MSS+ is vervolgens ontworpen met de focus op kwaliteit, design en efficiëntie. Tijdens het ontwerpproces zijn alle onderdelen uitgebreid getest om de gevraagde perfectie tot in ieder detail te kunnen garanderen.

Ook ons productieproces is premium.

Premium werkplekken creëer je enkel en alleen met de beste materialen. Wij streven naar de hoogst mogelijke kwaliteit en hebben voor MSS+ de beste grondstoffen geselecteerd. In het productieproces zit daarnaast standaard een zeer uitgebreide kwaliteitscontrole. De nieuwste machines uit Duitsland, Italië en Finland zoals; Lasersnijders, stans-persen, kantbanken en elektrostatische poedercoatingsystemen verzekeren de premium kwaliteit van Sonic.

ladegeleiders met maximale draagcapaciteit.

De Nederlandse leverancier ontwerpt en produceert de ladegeleiders speciaal voor MSS+ op maat, met een ongekende draagcapaciteit van 123kg of 230kg. De combinatie van technische kennis, hoogwaardige materialen en een uitgebreid kwaliteitscontroleprogramma, met de hoogste standaard voor de industrie: ISO/TS16949.

De ladegeleiders van MSS+ beschikken over rol-gevormde, extra zware telescopische kogellagers, die met minimale doorbuiging de draagcapaciteit zelfs overschrijden. Dit type ladegeleider is voorzien van zware stops en heeft een uniek ontwerp met een kooiconstructie en bevat een pull-in systeem met valbeveiliging.

Hoogste kwaliteit kogel gelagerde ladegeleiders op de markt.

*Verrijdbare ladekasten zijn voorzien van standaard Sonic ladegeleiders met een draagcapaciteit van 40kg of 80kg per lade.

Beveiligt in een handomdraai.

Het MSS+ cijferslot is ontworpen voor een gemakkelijke beveiliging van waardevolle goederen. De code kan vrij worden geprogrammeerd en wanneer nodig worden gewijzigd. De gebruiker hoeft geen sleutel meer bij zich te dragen, waardoor beveiligingsrisico’s en onnodige kosten om sleutels te vervangen worden uitgesloten. Om de veiligheid te garanderen worden de draaischijven automatisch gereset tijdens het openen en sluiten. Mocht de gebruiker tóch zijn persoonlijke code zijn te vergeten, biedt de mogelijkheid van het resetten van de code met de noodsleutel een snelle oplossing.

MSS+ digitale catalogus.

Download je digitale MSS+ catalogus om de volledige productlijn te bekijken en een beeld te krijgen van de mogelijkheden voor jouw eigen unieke werkplek. Vul je gegevens in en krijg de catalogus digitaal toegestuurd.

Belangrijk! Registreer je MSS+ producten.

Na het registreren van je aankopen hebben alle MSS+ opbergsystemen een garantietermijn van 10 jaar. Binnen deze termijn worden je MSS+ producten of onderdelen kosteloos gerepareerd of vervangen. Voor meer informatie omtrent garantiebepalingen en – voorwaarden verwijzen we je graag naar de Sonic-Equipment website.

Voordelen van productregistratie:

Eigendom: Bevestig dat jij de eigenaar bent van de producten en houd de garantietermijn gemakkelijk in de gaten.
Productondersteuning: Krijg eenvoudig toegang tot productondersteuning en ontvang belangrijke updates.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijke afspraak.