Spring naar de inhoud

Van ervaring tot expert in tools

Het bedrijf
SCANGRIP is het verhaal van een opmerkelijke transformatie van een lokale smid.
Uitgewerkt tot heden Europa’s toonaangevende fabrikant van innovatieve LED-werklampen voor professionals.

Kwaliteit

Scangrip biedt de sterkste en meest uitgebreide reeksen LED-werklampen die extreem krachtig, duurzaam, functioneel, gebruiksvriendelijk zijn en ontworpen om te voldoen aan de behoeften van professionele gebruikers.
SCANGRIP werd opgericht in 1906 en heeft een indrukwekkende geschiedenis van vakmanschap, innovatie en technologische vooruitgang.

Scangrip mag pro serie

Waarom u gebruik zou maken van het SCANGRIP aanbod?

Wat is jouw uitdaging? Is de benadering bij alles wat Scangrip doet. Uw uitdagingen en behoeften inspireren voortdurend om de grenzen te verleggen en nieuwe geavanceerde werklampen te creëren.
Ze zijn een first mover en streven naar het stellen van nieuwe normen voor professionele werklampen. Daarom zijn een innovatieve aanpak, geavanceerde technologie en een verhoogde mate van functionaliteit altijd geïntegreerd in de SCANGRIP verlichtingsoplossingen. Deze drie elementen vormen de hoekstenen van het bedrijf – dit wordt ook wel “de SCANGRIP-manier” genoemd. Altijd streven naar die extra helderheid, die extra gebruikstijd, die kleine details die echt een verschil maken wanneer u de beste werklamp nodig hebt die u kunt krijgen.
Met een SCANGRIP werklamp heb je jarenlang een echte metgezel. Samen zijn we op een missie om een betere dag te creëren voor professionele gebruikers.

Bekijk ons gamma lampen in onze webshop.