Spring naar de inhoud
Licota

Van ervaring tot expert in tools

LICOTA is een fabrikant van hoogwaardige professionele gereedschappen die zijn ontworpen om volgens de hoogste normen te presteren en gegarandeerd lang meegaan. De gereedschappen zijn van hoogste kwaliteit en met hun meer dan 30 jaar betrouwbare internationale marketingervaring leveren ze de beste producten en diensten aan.

Kwaliteit en service

LICOTA is een ISO 9001-2008 gecertificeerd bedrijf en zijn toegewijd om de productkwaliteit voortdurend te verbeteren door middel van testen en innovatieve ontwerpen. Hun team staat garant voor kwaliteit en service om hun plaats in de internationale gereedschapsmarkten te waarborgen. We kunnen de meeste van onze producten een levenslange beperkte garantie bieden. Om de beste kwaliteit te blijven produceren bouwde LICOTA in 2011 een gloednieuwe faciliteit in Taichung, Taiwan. Deze nieuwe faciliteit omvatte een engineeringsteam dat nieuwe producten maakt, plus een verfijnd testlaboratorium voor kwaliteitscontrole. daarbij  hebben ze ook een magazijn en een vestiging in Shanghai, die de Chinese markt bedienen. LICOTA wordt een wereldwijd merk, dit om te voldoen aan de vraag van uw klanten naar de hoogste kwaliteitsgereedschap.

Het toekomstige doel van LICOTA is niet alleen de uitbreiding naar een wereldwijd bekend merk, maar ook het vergroten van de erkenning in de professionele gereedschapsmarkt.

Waarom zou u gebruik maken van het LICOTA aanbod?

Onze solide geschiedenis van productie en internationale marketing, innovatieve engineering en toegewijde klantenservice zal uw klanten de hoogste kwaliteitstools en u een hogere winst opleveren. Met onze levenslange garantie wordt de kwaliteit benadrukt en kan u zonder zorgen verder.

Wij verheugen ons alvast op onze samenwerking.